Wat is BB GLOW

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

BB GLOW / MICRO / DERMA.

Last van pigmentvlekken, donkere kringen onder de ogen, couperose, gevoelige huid,vitiligo ? Of gewoon een teint zonder risico?

DIT IS DE OPLOSSING  !!!!!!!!         BB GLOW !!!!!!!!!!!!!        SEMI-PERMANTE MAKE UP VOOR DE HUID !!!!!

 MICRO & BB GLOW

MICRO / DERMA & BB Glow, de nieuwste hype uit Azië, waarmee prachtige resultaten worden geboekt! BB Glow is een verzorgende BB creme serum die een mooie egale teint geeft aan de huid, en zelfs een tint lichter of donkerder kan. De behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes, geeft prachtig resultaat !   

Microtherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Microneedling therapie gaat de strijd aan met rimpeltjes,acné ,striae en een slappe, doffe huid.

Dermaplaning : De huid die behandeld is met dermaplaning neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Wat is BB GLOW?


BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, het geen resulteert in een heldere, stralende huid!

BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijk mooi egale look (BB CRÈME effect) die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen BB creme meer nodig, pigmentvlekken , littekens en roodheden  vervagen /verdwijnen als sneeuw voor de zon wie wil dat nou niet!

De BB GLOW serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale BB creme serums die op kruidenbasis zijn verwerkt en door middel van een zogenoemde dermapen in de huid wordt aangebracht.

De BB GLOW serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.

Het BB creme Serumis een oplossing voor diverse huidproblemen zoals acne,(acne) littekens, couperose, littekens, fijne lijntjes rond de ogen, voorhoofd of bovenlip, vochtarme huid, hyperpigmentatie en algehele huidverbetering

BB Glow : Zorgt oor een natuurlijk mooi egale look (BB CRÈME effect) die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken.

Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW een jaar op de huid en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

 

Behandeling bestaat uit:

• Reinigingsbehandeling van de huid

• Enzyme peeling

• Microneedling of Dermaplaning

• BB Glow serum behandeling

• Masker

• Led therapie
 

Maak dan een afspraak

 

Specificatie Omschrijving
Resultaat • Intensieve bevochtiging
• Vermindering van vlekken
• Opheldering van de huid
• Gladde huidstructuur
• Vermindering van verwondingen of littekens
• Egale Huidskleur
• Vermindering van fijne rimpels
• Vermindering van couperos
BB GLOW Feiten > BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen
> BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.
> BB GLOW is een unisex-behandeling dat zowel bij mannen als vrouwen kan worden uitgevoerd en het is geschikt voor elke leeftijd.
> BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.
> BB GLOW kan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen bevat.
Hoe vaak moet ik deze behandeling ? ADVIES Voor een optimaal resultaat raden wij 3 tot 4 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aan.

1ste beh Micro of Derma & BB Glow
2de beh BB Glow
3de beh Micro of Derma & BB Glow
Prijs van de behandeling Deze behandeling is altijd in combinatie met microneedling of Dermaplaning !!!
Duur van de behandeling: ongeveer 125 minuten
Kosten: € 89,50 per behandeling. Kuur vanaf 3 behandelingen 20% korting
© 2015 - 2021 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss