Bellabaci KIT Bye Bye Belly Blues BC

Vorige Artikel 12 van 28 Volgende
€ 75,00 (inclusief btw)

De Bye Bye Belly blues KIT is samengesteld om uzelf een buikmassage te laten ondervinden.
Inhoud:
1 set Bellabaci Body cups, een zachte en een hardere cup 
1 flacon 120ml Genie Bye Bye Belly Blues
q Bellabaci BOX wit

Beschrijving

WAAROM JE EEN DAGELIJKSE 2 MINUTEN BUIKSMASSAGE ZOU MOET KRIJGEN.
Een buik massage wordt meestal over het hoofd gezien. Het is het gebied dat vaak wordt overgeslagen bij een massageroutine, simpelweg omdat het de cliënt kwetsbaar kan maken en de behandelaar zich vaak ongemakkelijk voelt; het is echter een van de belangrijkste delen van het lichaam om te masseren, omdat de voordelen onmiskenbaar en proactief zijn.

Beschouwd als de plek van het lichaam, waar emotionele informatie wordt opgeslagen, vind in de buikstreek wat ik noem de spannings ophoping plaats.
Spanning en stress hebben de neiging om zich op te hopen in de interne organen, evenals in de andere voor de hand liggende en beter bekende delen van het lichaam die de spanning vasthouden. Daarom geeft behandeling van dit gebied grote opluchting en een comfortabel gevoel van ontspanning.

Je gezondheid is ook afhankelijk van hoe je dikke darm functioneert. In dagen zoals deze, waar sommigen last hebben van  een opgeblazen gevoel, constipatie en soms PDS of zelfs ernstigere aandoeningen is deze fysieke manipulatie cruciaal voor een comfortabelere en gezondere jij.

Gebruik daarbij onze alom geprezen Bye Bye Belly Blues Genie olie, samen met de Bellabaci Body cups, tijdens je cupping-massagesessie en verdubbel je resultaten met de superieure ingrediënten van deze formule.

Als extra optie kun je  de Copper Scrub en of cleanse reinigings handschoen erbij bestellen : € 10,00

Scrub handschoen Copper Mitt

De COPPER GLOW MITT – KOPER HANDSCHOEN combineert uitzonderlijke natuurlijke vezels met zuivere koperen draden voor een 100% naadloze en super gladde manier van exfoliëren. Het afstoten van oude, beschadigde en vervuilde huidcellen.
Koper is een uitstekend wapen tegen de tekenen van veroudering dankzij SOD ( superoxidedismutase) een enzym die vrije radicalen bestrijdt, de belangrijkste oorzaak van veroudering. Het is klinisch bewezen dat koper de veroudering van de huid  vermindert en zorgt voor een gladdere, jonger uitziende huid.

HOE HET WERKT.
Terwijl je met de handschoen je huid aan het polijsten bent, komen er koper-ionen vrij in het vocht tussen het weefsel en je huid, wat de regeneratie van de huid stimuleert. Het zorgt voor een golf van microcirculatie waardoor je je energieker gaat voelen.
Het gebruik ervan geeft zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen, waardoor je de kick krijgt waar je lichaam naar verlangt!

Gebruiksaanwijzing:

Neem een hete douche of bad, was je zoals je gewend bent en spoel goed af.
Gebruik de handschoen nooit met zeep, gewoon water is voldoende.
Steek je hand in de handschoen en maak cirkelende bewegingen over de huid om de dode huidcellen los te maken.
Neem voldoende de tijd om alles goed te raken. Vergeet de knieën en ellebogen niet.
Start bij de enkels en ga zo verder naar boven. Maak cirkelende bewegingen op je dijen, vanaf je heup.
Je armen vanaf je handen tot je schouders.
Een mooie rode gloed is goed. Overdrijf niet slechts enkele minuten is voldoende.

 

© 2015 - 2022 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss