Bellabaci PEC Deep Relax essentiële olie

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 21,00 (inclusief btw)

Deep Relax essentiële olie Concentrate is een superieure mix in een 15ml druppelflesje.

Aromatherapie is een bekende behandelmethode ontwikkeld om op natuurlijke wijze je emoties en eventuele depressies de baas te blijven.

Bellabaci PEC Deep Relax essentiële olie

Bellabaci PEC Deep Relax essentiële olie salon, een 15 ml geconcentreerde formule van superieure essentiële oliën, deze ingrediënten zijn zelf uitgekozen voor hun specifieke werking. Deze is ontwikkelt om op natuurlijk manier de emoties een boost te geven aan depressieve gedachten. Geel is ook het zonnetje/positiviteit. Stimuleert je gevoel en je voelt je beter door de ingrediënten: st janskruid, Ylang Ylang, Geranium ect.

Bellabaci heeft de pure Essentiële oliën complexen lijn gemaakt om homeopathie en aromatherapie meer toegankelijk te maken. Met behulp van de beste natuurlijke ingrediënten te gebruiken, zijn Bellabaci concentraten vrij van conservering, kleurstoffen, parabenen en pesticiden. Geniet van hun ontgiftende eigenschappen om op een natuurlijke manier specifieke emoties en algeheel welzijn te bevorderen.
 

Aromatherapie is een herkenbare wellness methode om een gezonde huid te ondersteunen. Deze olie is heerlijk om een behandeling mee te beginnen. Doe twee druppeltjes in je handen en ga  in en uitademen als jij je handen boven je gezicht houdt. Je kunt de olie evt. in een aromadiffuser doen zodat de ruimte heerlijk ruikt. Je kunt hem ook toevoegen aan een moisturizer of basisolie. Je kunt ook een druppeltje doen in je warme kompres of in het dampapparaat als hier een filter inzit. Er zijn verschillende manieren om deze heerlijke essentiële olien te gebruiken.

Gebruik van het Bellabaci Deep Relax Essentiële Olie:

 • Voeg 2 druppels aan uw moisturizer toe of,
 • Voeg 2-5 druppels aan uw bad of,
 • Gebruik als een puls punt behandeling door het aanbrengen van 1 druppel op uw polsen of,
 • Gebruik als een natuurlijk parfum (bij voorkeur waar het niet wordt blootgesteld aan de zon)Etherische olie komt in de bloedbaan en cellen binnen 2 minuten en biedt een snelle gezonde en wellness boost voor lichaam, geest en ziel. Etherische oliën zijn ook bekend door hun voedingsstoffen zoals vitaminen en antioxidanten, deze helpen het lichaam om aanvallen op het immumsysteen af te weren.
  Dit geeft een gevoelen van rust en brengt evenwicht in de emoties.

Essentiële olien komen in de bloedbaan en cellen binnen 2 minuten, zorgt voor een snelle gezondheid en wellness boost voor lichaam, geest en ziel. Essentiële oliën zitten ook bomvol met voedingsstoffen zoals vitamines en antioxidanten, die het lichaam helpen af te weren en het
immuunsysteem te ondersteunen. Studies tonen ook aan dat etherische olie de emoties beïnvloedt, aangezien de moleculen de hersenen binnen 22 seconden bereiken. Dit brengt gevoelens van kalmte te weeg. omdat het de geest zuivert en de emoties in balans brengt.

ingrediënten

 • Rozenbottel zaad
 • Sint-Janskruid
 • Geranium
 • Patchouli
 • Limoen
 • Cananga odorata
 • Jasmijn
 • Kamille
 • Windflower (anemoon)
 • Haverkorrels

Hoogtepunten van deze Deep Relax essentiële olie

√Verlicht depressie en emotionele buien
√Kalmeert bij psoriasis eczeem als je toevoegt aan een basisolie
√Als je evt. eigen shampoo maakt om geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren
√snelwerkend voor acute en chronische aandoeningen
√Herstelt gevoel van positiviteit en opgewektheid

Disclaimer en contra-indicaties: Niet gebruiken in de eerste drie maanden van de zwangerschap en tijdens de borstvoeding. De Bellabaci Deep Relax Essential Oil Concentrate vervangt geen medische behandeling zoals voorgeschreven door uw behandeld arts. Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten, niet blootstellen aan de zon en raadpleeg uw arts als u twijfelt aan het wel of niet gebruiken van deze Genie.

Wil je nog meer lezen over wat is een etherische olie klik dan op deze link

Wij hebben 5 concentraten, de renew, de revive, de muscle support, de Deep relax en de Detox.

© 2015 - 2023 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss