Himalaya Barvormige Deodorantsteen

Vorige Artikel 3 van 3
€ 4,50 (inclusief btw)

Himalaya Zout Deodorant is een puur, met de hand gedolven zout dat is afgeleid van oude zeezout afzettingen in de uitlopers van de Himalaya.

Deze natuurlijke deodorants worden op geen enkele manier bewerkt, behalve dat ze zijn gesneden uit natuurlijke brokken Himalaya-kristallen.
De deodorantsteen laat een beschermingslaag achter die de vorming van geur veroorzakende bacteriën helpt voorkomen.
Himalayazout heeft een rijk mineraalgehalte dat meer dan 84 mineralen en sporenelementen zoals calcium, magnesium, kalium, koper en ijzer bevat.

Je kunt deze deodorant met Himalayazout gebruiken als een chemicaliënvrij alternatief voor commerciële deodorants. Je kunt het nat maken en gebruiken als een gewone deodorant om een onzichtbare laag zout te geven om geurtjes af te schrikken.
Zeezout staat bekend om zijn stimulerende en verzachtende eigenschappen.
Onze deodorantstenen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden,  ze kunnen worden ingevroren om een verkoelend gevoel te geven of verwarmd en op elk deel van het lichaam worden aangebracht voor een aangenaam verwarmend gevoel of zelfs als massagesteen om diepe ontspanning te krijgen en de slaap kwaliteit te verbeteren, helpt het lichaam te ontspannen terwijl de stenen zachtjes gifstoffen uit de huid halen en gespannen, pijnlijke spieren kalmeren.

Himalaya gebruik als Deo zoutblok

 Maak beide handen nat en beweeg de Kristaldeo door uw handen, zoals een stuk zeep. Verdeel daarna het opgeloste zout met de handen over het lichaam.
De deo droog bewaren en na gebruik afdrogen.

 

Himalaya gebruik als massage zoutblok

Himalaya massage zoutblokken worden veel gebruikt bij massagetherapie. In wellness spa’s worden de zoutblokken verwarmd in een lage temperatuur oven, het lichaam wordt met de warme blokken gemasseerd in combinatie met massageolie.


Niet geschikt voor intern gebruik. en let op bij openwondjes kan prikken !

Deodorantbescherming met natuurlijk mineraalzout.
Het voelt schoon en fris aan.
Hypo allergeen en geurvrij.
Elimineert lichaamsgeur.

Gewicht : 0,285 kg

Afmeting : 3 x 5,5  x 8,5 cm

Deze natuurlijke deodorant is:

  • Parfum vrij

  • Parabeen vrij

  • Dierproefvrij

  • Vegan

  • Aluminium vrij

  • Plastic vrij

© 2015 - 2022 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss