Hand Sanitizer / DESINFECTEREN

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
4,00 (inclusief btw)

Reinigende hand Sanitizer

Misschien kunnen we er even niet onderuit in deze periode. Er zijn nu eenmaal momenten dat je je handen moet desinfecteren met alcohol.

Fan zijn we daar niet van, want alcohol doodt niet alleen de slechte bacteriën op je huid, ook de goede bacteriën hebben er onder te lijden. Maar als het dan toch moet, laten we het dan goed doen .

Door de toevoeging  van aloë vera om je huid weer te herstellen. En komkommerextract in glycerine die je huid diep hydrateert.

Dit prachtige komkommerextract is gemaakt van verse, biologische komkommers in plantaardige glycerine. Glycerine is hydraterend voor je huid. Komkommer bevat de mineralen magnesium en kalium die zorgen voor het vasthouden van vocht. De natuurlijke vitamine C in de komkommer werkt als een antioxidant.

Het aloë vera sap in onze hand sanitizer is gemaakt van aloë vera bladeren. Van aloë vera is al eeuwenlang bekend dat het de huid kalmeert en herstelt. En van nature heeft aloë vera antibacteriële eigenschappen dat het perfect maakt voor een hand sanitizer.

Doordat de spray geen verdikker bevat, plakt het veel minder dan een desinfecterende gel. Even sprayen en je kunt meteen weer door .

 

Good to know

De Loveli hand sanitizer is ook veilig voor kinderen. Maar wat wel belangrijk is, is dat het alleen onder toezicht gebruikt mag worden. Er zit natuurlijk heel veel alcohol in, wat wel schadelijk is als kinderen het binnen krijgen. Op de huid verdampt de alcohol meteen, maar kinderen mogen hun handjes niet in hun mond doen voordat de alcohol opgedroogd is.

 

Hand sanitizer op basis van 75% alcohol. Met hydraterend komkommerextract en herstellende aloë vera. En een verrukkelijke komkommergeur.

♥. 75% alcohol

♥. Hydraterend komkommerextract

♥. Verzorgende aloë vera

♥. Plakt niet

♥. Ruikt fris en zomers

150 ML  OF 30 ML

Specificatie Omschrijving
Ingredi禱nten De Hand Sanitizer is gemaakt van (in volgorde van hoeveelheid): Alcohol, Alo禱 Vera Sap, Water, Glycerine, Komkommer extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Salicyl Acid, Sorbic Acid.

INCI: Alcohol (denat*), Aloe Barbadensis (Alo禱 Vera) Leaf Juice, Aqua, Glycerin, Cucumis Sativus (Komkommer) Fruit Extract, Sodium Benzoate*, Citric Acid*, Potassium Sorbate*, Benzyl Alcohol*, Salicylic Acid*, Sorbic Acid*

(*Natuurlijk conserveermiddel)
Inhoud 30 ml of 150 ml
Extra uitleg ingredi禱nten Alcohol: 75% alcohol is nodig om bacteri禱n en virussen op je huid te kunnen doden. En dat betekent dat het niet geschikt is voor consumptie.
Alo禱 vera sap: zie hierboven
Glycerine: plantaardig. Hierin is het extract van komkommer gemaakt. Glycerine heeft de eigenschap je huid te hydrateren.
Komkommer extract: zie boven
Sodium Benzoate: natuurlijk conserveermiddel
Citric Acid: citroenzuur. Hiermee kunnen we de pH-waarde van de hand sanitizer verlagen. Het werkt ook als conserveermiddel voor de alo禱 vera.
Potassium Sorbate: natuurlijk conserveermiddel uit lijsterbes
Benzyl Alchol: natuurlijk conserveermiddel
Salicyl Acid: natuurlijk conserveermiddel
Sorbic Acid: natuurlijk conserveermiddel
穢 2015 - 2023 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss