BIOSLIMMING BEHANDELING BIJ ONS IN DE SALON

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulite behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Bioslimming: het beste detox, afslank en anti-aging behandeling

Bioslimming Active Wrap is een 100% handmatige behandeling, met een routine op maat aangepast aan uw individuele eisen.

BIOSLIMMING

BIOSLIMMING: DE ENIGE WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN BODY WRAP!

Zichtbaar resultaat na één Bioslimming bodywrap behandeling!

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?
Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.
Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap. Heeft 7 awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste contouring behandeling en het beste thuis programma.

Geen grap

En nee, we verkopen je geen onzin: het is klinisch aangetoond dat deze aanpak écht verbluffende resultaten oplevert. Buik, billen, armen en benen worden al na één behandeling zichtbaar strakker. Ook goed om te weten: bioslimming zorgt ook voor minder zichtbare striae en spataderen.  En wist je ook:  als je het gevoel dat je er even hellemaal doorheen bent opgebrand het echte PFFFFFFFFFFFFF  gevoel ......  door het geweldige reset resultaat na de behandeling zul je daar ook opmerkelijke verbetering in gaan voelen zowel lichamelijk als geestelijk !!! 

BIOSLIMMING BIJ ONS IN DE SALON

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling? In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de 4de gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien

HOE GAAT DE BIOSLIMMING KUUR IN ZIJN WERK?

 • Stap 1: DETOX BASE
  Eerst wordt een foto van het lichaam van de klant gemaakt of op diverse punten gemeten. Vervolgens wordt Detox Base (gel nr. 1) op alle te behandelen gebieden aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten.
 • Stap 2: ACTIVE SLIM GEL
  De tweede gel wordt aangebracht op de benen en billen. Deze gel focust zich op cellulite. De huid wordt vurig rood door actieve bestanddelen die de micro-bloedcirculatie verhogen. Deze gel en de gel nr.3 Active Slim Cream zorgen voor de warme sensatie.
 • Stap 3: ACTIVE SLIM CREAM
  Deze crème richt zich op de hardnekkige vetten en wordt aangebracht op de buik, rug, ‘lovehandles ’en optioneel op de armen of kuiten. Net als bij Active Slim gel gaat de micro bloed circulatie omhoog waardoor de behandelde gebieden heel rood worden. Dit is de gewenste reactie.
 • Stap 4: ULTRA SLIM EFFECT
  Na 30 minuten wordt de laatste gel, nr. 4, aangebracht. Ultra Slim Effect is een cryo-component. Door een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden het gevoel wat wat dan onstaat verschilt per klant de één ervaren het als een koud gevoel  en de ander heeft weer een heel ander gevoel deze zijn bijna niet te uit te leggen maar de meeste  klanten omschrijven de behandeling al heel bijzonder !! gedurende eerste 10 á 20 minuten is de gel super actief maar werkt daarna nog 12 uur door. Deze gel werkt sterk afslankend.

De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Je mag na 4 uren je lichaam afspoelen met water maar het advies is laat het 12 uur zitten voor het beste resultaat !!

 

Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 75 minuten.

Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Met Bioslimming – een wetenschappelijk bewezen full-body-behandeling – werken we direct aan een slanker figuur, strakkere rondingen en een jonger uitziende huid.

Kortom een heerlijke wellness beleving :  Massage - Verzorgend voor de huid - Ontspanning voor lichaam en geest een echte oppepper die je wilt beleven !! 

 

Veel gestelde vragen : klik hier!!

VOOR EN NA FOTO'S 1     VOOR EN NA FOTO'S 2

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK :  KENNISMAKING BEHANDELING  EN KRIJG € 30,00 KORTING OP JOUW EERSTE BEHANDELING  (eenmalig per klant)

                                                                                 € 98,00 IPV € 128,00  FULL BODY

 

 

 

 

*resultaten zullen per klant verschillend zijn  invloeden hierop zijn : je eigen gestel en lichaams conditie -levenstijl 

 

Wilt u liever zelf thuis aan de slag met Bioslimming of zit een bezoek aan onze schoonheidssalon voor Bioslimming behandeling niet in? Haal deze geweldige behandeling in huis. Bioslimming Trio Home Set is de thuisversie van de met prijzen overladen Bioslimming wrap. Met de thuisversie, die gemakkelijk is in gebruik, pak je cellulite, verslapte huid en vetophopingen aan.

klik hier voor meer info 

穢 2015 - 2024 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss