EMS Reshape Pro Billen- lifting

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende

Wist je dat Ems Reshape Pro de enige behandeling is die vet vermindert en tegelijkertijd spieren opbouwt? Als het gaat om body sculpting, is er nauwelijks een beter voordeel dan dat!

Maar je vraagt je misschien af over de andere body sculpting-behandelingen die beschikbaar zijn, vooral als je een grotere en aantrekkelijkere achterkant wilt. Hoe verhoudt een operatieve Braziliaanse billenlift zich bijvoorbeeld tot Ems Reshape Pro? Is de een beter dan de ander en hoe kies je de juiste procedure voor jou?

Gelukkig vertellen wij jouw hier meer over. Als je blijft lezen, vind je de antwoorden op al je vragen over lichaamsbeeldhouwprocedures. Als u wordt verward tussen Ems Reshape Pro en een operatieve Braziliaanse billenlift, dan zult u aan het einde van dit lezen vol vertrouwen de beste procedure voor u kiezen. Zonder nog meer tijd te verspillen!!

Wat is Ems Reshape Pro?

Als je je zorgen maakt over onder het mes gaan met een Braziliaanse billenlift, dan is Ems Reshape misschien je ideale alternatief. Ems Reshape Pro is geen operatie. In plaats daarvan maakt het gebruik van geavanceerde technologie om je lichaam te boetseren, zodat je je droomlichaam kunt bereiken. Dus, als Ems Reshape Pro technologie gebruikt in plaats van chirurgie, hoe werkt het dan? De truc van Ems Redhape Pro is dat het elektromagnetische energie met hoge intensiteit gebruikt om bepaalde delen van je spieren aan te vallen en ze samen te trekken op manieren die je van nature niet kunt. Deze contracties staan bekend als supramaximale contracties.

Door deze supramaximale samentrekkingen worden je spieren getraind op manieren die onmogelijk zouden zijn in de sportschool of tijdens een andere vorm van fysieke activiteit. Deze samentrekkingen verstevigen niet alleen je spieren, maar ze verbranden tegelijkertijd ook vet. Dit komt omdat de spieren gedurende enkele seconden per keer tot 100% capaciteit worden samengetrokken, wat geen mens van nature kan doen.

Wat zijn de voordelen van Ems Reshape Pro?

Het belangrijkste voordeel van Ems Reshape Pro is dat u zonder operatie een billift kunt krijgen. In plaats van vet te gebruiken om je billen op te tillen, traint de Ems Reshape Pro je bilspieren. Je hebt niet alleen een welgevormde achterwerk  met Ems Reshape Pro, maar ook een sterke en stevige!

Elke Ems Reshape Pro-sessie duurt ongeveer 30 minuten, wat een fluitje van een cent is in vergelijking met de uren die nodig zijn om een operatieve BBL te voltooien. Dit om nog maar te zwijgen van het feit dat in deze 30 minuten je kont de equivalente training van 20.000 squats krijgt.

Hoewel sommige operatieve BBL-procedures er goed uitzien, zien sommige er een beetje onnatuurlijk uit. Met Ems Reshape Pro heb je geen vet verplaatst en in andere delen van je lichaam gepropt. Ems Reshape Pro kan u een volle, natuurlijk ogende kont geven terwijl het volledig niet-chirurgisch is.

Een groot voordeel voor Ems Reshape Pro is dat er geen downtime is. Bij een operatieve  BBL mag je enkele weken niet

zitten, en na die paar weken mag je alleen nog maar op een donutkussen gaan zitten. Er is een risico op infectie en vetembolie en soms geeft de vetoverdracht je niet eens de resultaten die je wilde.

Met Ems Reshape Pro  hoeft u zich geen zorgen te maken over het zitten op donutkussens of helemaal niet zitten. U hoeft geen tijd vrij te nemen van uw werk om te genezen en u hoeft ook niet te herstellen van anesthesie.

Het is ook veel goedkoper dan een operatieve BBL! Bij Ems Reshap Pro draait alles om spieropbouw en

het boetseren van je lichaam.

Zijn er bijwerkingen aan Ems Reshape Pro?

Tot nu toe klinkt Ems Reshape Pro een beetje te mooi om waar te zijn, dus er moeten ernstige bijwerkingen zijn, toch?

Helemaal niet! Sommigen kunnen pijn ervaren na een Ems Reshape Pro-behandeling, maar uw gemiddelde pijn na de sportschool is waarschijnlijk erger. Er komt geen pijn aan te pas en je begint direct resultaat te zien.

De Ems Reshape Pro  heeft geen ernstige bijwerkingen. Het is ook FDA-goedgekeurd! Van alle plastische chirurgie alternatieven voor een billenlift ziet Ems Reshape Pro er redelijk goed uit.

 

Ems Reshape Pro  Braziliaanse Butt Lift

Nu u het verschil kent tussen Ems Reshape Pro  en een operatieve Braziliaanse billenlift, kunt u de juiste procedure voor u kiezen. Een operatieve BBL kan kostbaar zijn en maanden hersteltijd nodig hebben, om nog maar te zwijgen van ernstige en zelfs levensbedreigende complicaties.

Ems Reshape Pro is een van de beste no-surgery make-overs die beschikbaar zijn. Zonder downtime, zonder ernstige bijwerkingen en zonder pijn, kunt u uw droomlichaam bereiken.

Meer info klik hier

 

 

Specificatie Omschrijving
Voordelen H矇t geheim van Hollywoodsterren 矇n BN'ers
Vergelijkbaar met 20.000 tot 30.000 squats of sit-ups
Slechts 30 min per behandeling
De allernieuwste techniek
Training zonder inspanning
Wetenschappelijk bewezen
Geen spierpijn
Vermindert vetweefsel
Vergroot spiermassa
Onderhoudsbehandeling Wanneer de behandelingen zijn afgerond kan het behaalde resultaat onderhouden worden door middel van een onderhoudsbehandeling.

Door de onderhoudsbehandeling gaat er niks verloren van het behaalde resultaat !
Een onderhoudsbehandeling kan 1x per maand , 1x per 2 maanden of 1x per 3 maanden dit is per persoon verschillende . Levensstijl heeft hier grote invloed op.
Resultaten Sommigen mensen hebben na 矇矇n sessie al verbetering, het meest zichtbare effect is 2-4 weken na de behandeling .
Na een kuur van 10 behandelingen kan het effect tot wel 6 maanden aanhouden!
Advies onderhoud behandeling verschilt per persoon
Wat is de prijs van een behandeling? EMS Reshape Pro 2 pads billen 79,00 (Kennismaking eenmalig per klant 69,00 Kuur van 10 behandelingen laatste beh . 50% korting9,009,009,00) Kuur van 10 behandelingen 750,00 Kuur advies 2 x in de week 1 behandeling met tussenpozen van 2 獺 3 dagen
CONTRA INDICATIES O hartklachten en/ of pacemaker of andere elektrische implantaten
O hersenoperatie en hersenbeschadiging
O spiraaltje van metaal (Mirena spiraal geen probleem)
O piercing of implantaten (metaal binnen behandelgebied, ook geen buikbehandelingen bij rug implantaat)
O epilepsie
O extreme spataderen alleen niet mogelijk indien binnen behandelgebied)
O chronische Erythenatodes (chronische nierziekte)
O stofwisselingsprobleem
O kanker (actief of in genezingsfase), huidkanker, kwaadaardige moedervlekken
O zwangerschap/borstvoeding
O stofwisselingsziekte
O koorts
O menstruatie op de dag van de behandeling
O jonger dan 18 jaar
O medicijngebruik: _______________________________________________
O gebruik van verdovende middelen
O bloedvatenontsteking
O capillaire fragiliteit / hemofilie (bloedstollingsziekte)
O nieraandoening
O besmettelijke ziekte
O acute/ lokale ontsteking
O recentelijke operatie (binnen behandelgebied), open wond, liposuctie (Behandeling mogelijk na 3 maanden)
O abnormale wondheling alleen niet mogelijk indien binnen behandelgebied
O infecties aan hart, hersenen, spieren
O immuunziektes (aids, HIV)
O MS (Multiple sclerose)
O Oedeem veroorzaakt door hart-, long- of nierfalen
O Trombose - (minimaal 3 maanden wachten nadat trombose is opgelost
穢 2015 - 2024 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss