FACEMIST

HERSTELLENDE FACEMIST

Je gezicht reinig en verzorg je in 4 stappen: reinigen, herstellen, beschermen en verzorgen. Sla de tweede stap niet over!

Een goede toner of facemist helpt namelijk om de pH-waarde van je huid weer in balans te brengen na het reinigen. En het verzorgt de huid meteen met voedende extracten.

HERSTEL MET ALOË VERA

Je huid heeft van nature een pH-waarde lager dan 5. Zowel gezichtsreinigers als gewoon water hebben een hoge pH-waarde, waardoor de pH-waarde van je huid ook omhoog gaat. 

Bij kinderen herstelt de pH-waarde van de huid snel, maar bij volwassenen heeft de huid er tot wel 6 uur voor nodig om terug te komen op het natuurlijke niveau.

Een huid met een lage pH-waarde (onder de 5) heeft een betere conditie dan een huid met een hogere pH-waarde en dat is meetbaar in de huidbarrière, vochtbalans en leefomgeving van de bacteriënflora.

De aloë vera in deze facemist herstelt de pH-waarde van je huid na het reinigen. De facemist verzorgt het meteen met groene thee-extract. Groene thee zit namelijk bomvol antioxidanten en dat helpt rimpels te voorkomen.

Terug naar overzicht Loveli.

Sorteer op
  • Facemist
    Facemist

    Facemist

    De facemist is bedoeld voor na je gezichtsreiniging. Het zorgt ervoor dat de pH-waarde van je huid weer hersteld wordt. Kraanwater heeft namelijk een hoge pH-waarde, dus als je je huid met water hebt gewassen, wil je dat…

    € 5,99
Sorteer op
© 2015 - 2021 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss