Hoe gaat Vlinder Beauty & More om met het Coronavirus?

Mijn agenda staat weer open!

Vanaf 11 mei mag er weer behandeld worden en mag ik je weer in mijn salon ontvangen!

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor je klaar.

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak.
Ik werk volgens de RIVM richtlijnen COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.

 • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak. (dit is natuurlijk kosteloos)
 • Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant. (Bent je in de auto of op fiets laat dan via app of een belletje weten dat je er bent en ik laat je weten of je gelijk binnen kan komen!)
 • Je komt alleen naar de salon. heb je  begeleiding nodig, dan mag je 1 persoon als begeleiding meenemen (maar alleen na toestemming van de salon eigenaar!)
 • Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.
 • In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.
 • Was je handen na de behandeling en gebruik de desinfecterende handgel.
 • Wij vragen je om contactloos te betalen via pin of tikkie.
 • Normaal krijgt u tijdens de behandeling een deken overals u dat wilt, helaas kan ik dit nu niet doen! Wilt u toch graag een deken over tijdens de behandeling vraag ik u zelf een deken van huis mee te nemen!!

  Na iedere behandeling word alles wat gebruikt is en de omgeving schoon gemaakt. De behandelstoel word gereinigd en voorzien van nieuwe bankrol papier !! Mondkapje en handschoen !!
  Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben hoor ik het graag .
  Zie jullie hopelijk snel 🥰😉

   

Je kan een afspraak maken door middel van : ga naar  Afspraak maken

 SPA Gezichtsbehandelingen -Osmo Meso Serum Therapie -Osmo Fill Up Filler - Lip volume - Derma planing -Microneedling - BB Glow -Led therapie -  Fruitzuurpeeling - Biopulse Therapie - Bio Peel  - Henna Brows -  Lash Lifting - Brow  Lift -  Harsen/Waxen

© 2015 - 2021 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss