ONLY FOR EYES

 

 

Hallo allemaal!! Ik wil  jullie iets vertellen over een nieuwe lijn producten voor de behandeling van de oogcontour, een uitgebreide behandeling om elk van de tekenen van veroudering te behandelen die verband houden met dat speciale en kwetsbare gebied. Dit is de ONLY FOR EYES lijn:

ONLY FOR EYES - . Een unieke totaalbehandeling voor de oogcontouren. Speciaal ontwikkeld om alle signalen van huidveroudering op deze kwetsbare plaats te behandelen. De intense werking op deze zone behandelt en voorkomt de vorming van rimpels, huidverslapping, donkere kringen en wallen ...

Only for Eyes behandeling
1 van de mooie nieuwe behandelingen speciaal voor de ogen.
Met een speciale peeling (normaal slaan we dit gedeelte over), serums en een vriesgedroogd collageen masker.
Lava stenen gebruiken we om de serums diep de huid in te sluizen zodat lijntjes zachter worden, de ogen gelift, huid steviger, wallen minder.
Een behandeling die je gevoeld moet hebben. Deze is alleen te boeken maar ook in een behandeling.

Deze behandeling werkt intensief en gelokaliseerd, effectief en respectvol behandelen en voorkomen van rimpels, wallen en donkere kringen.

Het bestaat uit 5 (6)  verschillende behandelingen, om elk van de behoeften van het oogcontourgebied op een specifieke en gelokaliseerde manier te behandelen, afhankelijk van het probleem.

Dit is hoe elke behandeling werkt:

EYE MAKEUP REMOVER

Reinigingsgel voor effectieve reiniging van de oogcontouren.Comfortabel en zacht. Geeft een verhelderend effect op donkere kringen en wallen. Ook geschikt voor het verwijderen van oogmake-up met kunstwimpers of wimperextensions.

VOOR VERNIEUWING PEEL EYES: 

Verbetert de zuurstofhoudende werking van de huid, die belangrijk is voor effectief metabolisme en cel vernieuwing, collageen, elastine, hyaluronzuur, teint, huidspanning en zachtheid. Zorgt voor een jong uitziende en frisse huid. Een gebalanceerde mix van α and β hydroxyzuren, papaïne en bromelaïne stimuleren cel vernieuwing door een “gecontroleerde en voorzichtige” reactie te creëren. De egaliserende peeling zorgt voor een onmiddellijk effect en langdurig resultaat

UP FIRMING EYES: Regeneratieve behandeling die de collageensynthese stimuleert.

Een herstellend en corrigerend effect. Vloeistof samengesteld door Argirelox en Liftoning Xpress, met onmiddellijk zichtbare effecten. Het bestrijdt de expressielijntjes effectief dankzij de revolutionaire technologie van de actieve ingrediënten. Het ontspant de spieren en verzwakt expressielijntjes door twee belangrijke benaderingen: het verminderen van het vrijkomen van acetylcholine en het blokkeren van het binnendringen van calciumionen.

DOWN DRENOLIGHT EYES: Drainerende en verlichtende behandeling voor wallen en donkere kringen.

Samengesteld met Axolight, Eyeseril, Matrixil en extracten van Paardenkastanje. Het vermindert oogwallen in slechts 15 dagen en blijft zo gedurende gebruik. Het reduceert donkere kringen die ontstaan door vermoeidheid. Een innovatieve werking die zich focust op twee specifieke enzymen: TRP-1 en Tyrosine. Verheldert en verlicht. Heeft vocht afvoerende en anti-oedemateuze eigenschappen. Verrijkt met vochtherstellende en kalmerende, actieve ingrediënten.

AROND GLOBAL CONTOUR EYES: Voorkomt en behandelt effectief rimpels, fijne lijntjes, verzakkingen, wallen en donkere kringen.

Samengesteld met Eyeseril, Biomarine, Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt effectief de veroudering rondom de ogen door het herstel van collageen in de huid, vermindert expressielijntjes en reduceert wallen. Versterking van de hydrolipide laag, zodat het vocht en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de huid.

AFTER INSTANT EYES PERFECT:  Verminderd vochtwallen en liftend effect.

Een duidelijk zichtbaar, straktrekkend effect in 2 à 3 minuten. Te gebruiken bij speciale gelegenheden

PAUSE COLLAGEN EYES MASK

Het masker laat collageenpeptiden vrij die identiek zijn aan die in de huid. Dankzij hun grootte en elektrische lading werken ze door tot de diepste lagen van de huid, waardoor ze het celmetabolisme en de regeneratie van de huid stimuleren. De hoge collageenconcentratie garandeert de toevoer van vocht naar de huid. Natuurlijke collageenmoleculen zorgen voor de verfijning van rimpels.

GEZICHT en DECOLLETÉ

Deze behandeling is speciaal gericht op de oogcontouren, maar tijdens de behandeling wordt ook het Gezicht en Decolleté gereinigd en voorzien van een Hydraluronic serum deze herstelt het vochtgehalte van de diverse lagen van de huid. Maakt de huid voller waarbij de diepte van rimpels direct zichtbaar wordt verminderd!!!

Complete behandeling € 42,00  c.a. 45 min 

in combinatie met andere gezichtsbehandeling € 37,00

Als extra optie

*kun je de Nanoneedling voor de ogencontouren toevoegen aan deze behandeling ( € 7,50)

* of een oogcontouren cupping ( € 7,50)

Online afspraak maken

De boekingskosten worden in mindering gebracht op de behandeling !!

Heb je interesse in deze behandeling neem dan contact met mij op .

App 06 51572004  mail info@vlinderbeautyandmore.nl   www.vlinderbeautyandmore.nl

 

En de producten voor gebruik thuis :

ONLY FOR EYES PLAY   TOTAL EYE TREATMENT

Vermijdt en behandelt effectief rimpels, expressielijntjes, verslapping, wallen en donkere kringen. Samengesteld met Eyeseril, Biomarine Collageen6 en Retinol. Het bestrijdt veroudering bij de oogcontouren door het collageen in de huid te herstellen waardoor de expressielijntjes en de wallen gereduceerd worden. Het versterkt de hydrolipide laag: het vochtgehalte en de tonus in de huid worden behouden. Het verbetert de elasticiteit en het herstructureert de micro-organismen van de opperhuid.

– De PLAY TOTAL EYE bestaat uit:

1 ROND GLOBAL CONTOUR OGEN 30ML(around)                                 

Bestrijdt effectief de veroudering van de oogcontouren

door het collageen in de huid te herstellen waarbij de

 expressielijntjes en de wallen verminderd en verzacht worden.

1 VERSTEVIGENDE OGEN 7ML (Up Firming)

Een onmiddellijk verstevigend effect.

1 BENEDEN DRENOLIGHT OGEN 7ML (Down)

Het vermindert wallen in slechts 15 dagen.

In het bijzonder moet ik u vertellen dat ik persoonlijk de AROUND GLOBAL CONTOUR EYES heb geprobeerd en ik ben erg blij met het resultaat, het is een zeer zachte vloeibare creme, verfrissend en de resultaten zijn spectaculair, de basexpressielijnen van de contour zijn veel minder merkbaar, u kunt de huid meer gehydrateerd, elastischer, frisser opmerken; ook de AFTER INSTANT EYES PERFECT, het  is geweldig , want in de korte tijd van 2-3 minuten kun je duidelijk zichtbaar straktrekkend effect  van het contourgebied optreedt ... het is spectaculair! !

 

 

 

© 2015 - 2021 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss