Carboxy CO2 Therapy

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en acnebehandeling.

Carboxytherapie is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Deze zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau (ATP) in onze cellen en zo de doorbloeding wordt verbeterd, collageen wordt opgebouwd het verbetert de doorbloeding, zorgt voor collageen aanmaak en een verbetering van het huidvolume.

Door het zuurstof is het een goede behandeling bij donkere kringen. Donkere kringen en verkleuring van de bovenste oogleden worden vaak veroorzaakt door een tekort aan zuurstof in de cellen. Carboxytherapie is door de inbreng van zuurstof dan ook goed in te zetten bij donkere kringen onder de ogen, donkere verkleuring van de boven oogleden en een vermindering van lijntjes rondom de ogen.

Deze stof is van nature al aanwezig in uw lichaam, wat ervoor zorgt dat deze direct wordt geaccepteerd door uw huidweefsel en hierdoor geen enkele schade kan aanrichten.

RIBESKIN CO2 CARBOXY THERAPY kan op het gezicht of lichaam worden aangebracht om donkere kringen, vale huid, cellulitis en striae aanzienlijk te verminderen.

Pijnloze behandeling !!! Met overweldigende resultaten !!!

 

 

Sorteer op
  • Behandeling Carboxy CO2 therapy
    Behandeling Carboxy CO2 therapy

    Op basis van de nieuwste kennis is het niet meer dan logisch dat carboxytherapie geleidelijk het middelpunt van de aandacht wordt van gerenommeerde huidexperts, artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en beroemdheden

Sorteer op
穢 2015 - 2022 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss