Toner

Gezichttoner

Een toner is dat echt nodig? Er zijn veel mensen die deze stap skippen, omdat ze zich niet bewust zijn van het belang van een toner. Toch is dit een belangrijke stap in de gelaatsverzorging. Waarom? Het is een belangrijke aanvulling om de reiniging. Haal maar eens een watje met tonic over je gezicht, nadat je je huid eerst hebt gereinigd. Meestal zul je zien dat er nog behoorlijk wat vuil van je gezicht afkomt. Je haalt hier de laatste restjes van eventuele gezichtsmasker en de laatste restjes vuil, make-up en vet mee weg.

Giet wattoner op een wattenschijfje tot het vochtig aanvoelt maar niet kletsnat is. Gebruik het wattenschijfje om de toner voorzichtig over je gezicht, hals en decollet矇 te vegen/deppen.

Sorteer op
 • Moisturizing lotion with hemp seed oil 100ml
  Moisturizing lotion with hemp seed oil 100ml

  Dit is een diep vochtinbrengende lotion dankzij de organische hennepzaadolie. Hennepzaadolie bevat veel waardevolle mineralen, antioxidanten en vitamines voor de huid. Deze lotion biedt bescherming en is een uitstekende

  18,95
 • YOUTHPLEX FACE LIFT TONER 120ml
  YOUTHPLEX FACE LIFT TONER 120ml

  YOUTHPLEX FACE LIFT TONER 120ml

  Een krachtige hydraterende oplossing om de huid in balans te brengen. Het kan zowel s ochtends als s avonds worden gebruikt na de reiniging.

  Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar

  55,00
Sorteer op
穢 2015 - 2022 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss