Kus je cellulite vaarwel! Benen, Armen, Buik, Billen Cupping

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Kus je cellulite vaarwel!

Heb jij ook last van die vervelende putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Met de body cups en super cups kan jij nu deze strijd aan. Wij werken met medische silicone cups en de cups kun je reguleren ter plekke.

Cellulite ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid.
Om dit te verminderen en zelfs geheel te laten verdwijnen is het belangrijk om het verkleefde en stugge bindweefsel weer los te krijgen en de afvalstoffen op de natuurlijke manier af te voeren.
Dit lukt alleen door de huid flink te masseren middels een rollende beweging en een vacuüm gezogen huid met een cup en lichaamsolie. Zo bereik je de onderhuid en ga je je cellulite te lijf! Ook zul je merken dat de behandelde huid veel gladder en steviger aan gaat voelen en er milimeters tot centimeters in omvang verdwijnen. 

De cups stimuleren de bloedsomloop - een techniek die lijkt op droogborstelen, maar dan op een iets dieper niveau. Terwijl je de cups over je lichaam laat glijden, trekken ze de huid in een vacuüm, activeren ze de circulatie en breken ze vetafzettingen af ​​die kuiltjes en bobbels kunnen veroorzaken. In combinatie met de Cellulite Be Gone Genie  krijg je mooie resultaten!!!

Cellulitis massage is een techniek

voor huidverbetering zonder medische ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulitis, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt. De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter.Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Deze cuppingmassage geef ik alleen als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen, zwangerschap en als je borstvoeding geeft kom je niet in aanmerking voor een cuppingkuur.

 Je krijgt een Cupping planner en een cup mee  om thuis  de behandeling bij te houden  zodat je  een optimaal resultaat uit de kuur haalt!!! Na de behandeling in de salon krijg je uitleg over hoe de thuiscupping kan toepassen. Na ongeveer 5 á'6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar.

 Eerst wordt een intakegesprek afgenomen, er worden vragen gesteld zodat we de massage op jouw wensen kunnen afstemmen.

Inhoud van een kuur behandeling:

1 x per week je laat behandelen door een Cupping Expert (deze geeft de behandeling net wat intensiever) in de salon. Incl ij massage.

3x per week thuis cupt.

Bij de eerste behandeling in de salon wordt je goed uitgelegd hoe je moet cuppen en ze geeft tips en advies.

Bij een  nabehandelingen gaan we steeds een stapje verder en leer je nieuwe cupping technieken die de resultaten naar een hoger level brengen.

En je krijgt de cupping planner mee daar staat per week goed omschreven wat je moet gaan doen

Voedingsadvies

Coaching tijdens de gehele kuur : loop je ergens tegenaan wil je tip en of advies dan doe je mij een berichtje en ik ga je helpen.

Door de coaching is deze kuur  makkelijker vol te houden. En dingen waar je tegen aanloopt tijdens je thuisbehandeling kunnen we dan even bespreken .  

Wil je graag eerst ervaren hoe de cupping massage voelt en of het wat voor jou is maak dan een afspraak voor 1 losse behandeling, mocht je daarna voor een kuur gaan wordt deze behandeling verrekend met het kuur bedrag. 

Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dus ook per persoon verschillen! Een super manier om je huid mooier te maken!. Samen met voldoende beweging en verantwoorde voeding werkt deze massagekuur heel bevorderlijk voor je hele welzijn! Als je een dieet volgt is deze cuppingmassage een mooie ondersteuning.

                                                                                             

Ps. Raadpleeg je huisarts, als je ondanks de contra indicatie de cups toch wilt gaan gebruiken.

LET OP:Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem ook altijd eerst contact op met u huisarts of behandelend arts.

Buik of arm cupping massage kunt u als extra optie boeken bij een Rug, Benen/Billen cupping massage € 20,00  meld dit bij opmerking als je de boeking plaatst !

 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Voordelen Het verbetert de doorbloeding
Het verstevigt de huid
Lymfe wordt gestimuleerd
Pijnlijke en gespannen spieren
Werkstoffen worden beter opgenomen
Vermindert cellulite
Verbetert en verzacht littekenweefsel
Afvalstoffen worden afgevoerd
Maakt verklevingen los
Het versterkt de huid tegen schadelijke invloeden
Gewichtspijn en versoepeling van omliggende weefsel
Verzacht striae
Hoe vaak moet ik deze behandeling ? Een behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten (afhankelijk welke zone er aangepakt wordt).
Voor een optimaal resultaat adviseren wij 6 獺 8 behandelingen
met 1 獺 2 keer per week een behandeling in de salon ( de behandeling door een Cupping Expert in de salon is net wat intensiever) .
Je krijgt een Cupping planner en een cup mee om thuis de behandeling bij te houden , zodat je een optimaal resultaat uit de kuur haalt!!!
Na de behandeling in de salon krijg je uitleg over hoe de thuis Cupping kan toepassen. Na ongeveer 5 獺 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar.
Tip voeg een Cryoslim pakking toe aan de behandeling !!
Voor en Nazorg Ik raad je aan voor de behandeling genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook n獺 de behandeling en de dag na de behandeling moet je voldoende water drinken! Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.

VOORZORG:
> Geen agressieve peeling
> Geen sport
> Geen sauna, stoombaden

NAZORG
> Blijf uit de buurt van exteme hitte
>Geen hete douches en bad
>Geen sauna, stoombaden
>Geen sport
>Veel water drinken
Contra indicaties Hernia (wel onder begeleiding therapeut/fysio
Zwangerschap
Kanker (minimaal remissie van 5 jaar en in overleg)
Bloedziekten
Beschadigde open huid
Flebitis
Nierfalen of geschiedenis ervan
Levercirrose of geschiedenis hiervan
Hartziekte of geschiedenis hiervan
Ongecontroleerde hoge bloeddruk
Diabetici 1 als je jezelf prikt
Te veel Energie te kort
Bloedverdunners
Prijs van de behandeling - Benen/Billen 45 min 6x 260,00 8 x 350 ( incl 1 body cup voor thuis gebruik)
- Buik/ Zij 20 min 6x 110,00 8 x 150,00 ( incl 1 body cup voor thuis gebruik)
- Buik/Benen/Billen/Zij 60min 6x 350,00 8 x 470,00 ( incl 1 body cup voor thuis gebruik)

Nabehandeling (1 獺 2 x per week)
van de benen/billen = 45 minuten per behandeling, 35
van de buik/zij = 20 minuten per behandeling, 17,50
van het Buik/Benen/Billen/Zij = 60 minuten per behandeling, 50

Product advies : Cellulite Be Gone Genie is speciaal voor het verstevigen en verminderen van cellulite. (10 % korting bij een kuur !!)
Extra:
CryoSlim Pakking 25,00 per sessie bij een kuur vanaf 6 behandelingen.
穢 2015 - 2022 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss