Verzenden en Retourneren

Artikel 1 van 1

VERZENDING EN RETOUR

VERZENDKOSTEN

Verzenden Nederland
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75

Afhalen bij PostNL locatie € 6,05 
Buitenland
Bestellingen uit andere landen, vraag ons even per mail info@vlinderbeautyandmore.nl naar een prijsopgave.

LEVERTIJD

We doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. De levertijd binnen Nederland is 1 tot 3 werkdagen. 
 

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Vlinder Beauty & More  is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Verzending is op eigen risico

RETOURNEREN

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan natuurlijk. Stuur  altijd een mail naar info@vlinderbeautyandmore.nl met de reden van retour artikel!  Sommige artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen  als het gaat om verzorgende producten die op het lichaam worden aangebracht of ingenomen kunnen worden!

Retour zending moeten in de juiste verpakking netjes en compleet verstuurd worden , na controle wordt het tegoed bedrag terug gestort op de rekening  vanwaar de betaling is gedaan.

Stuur ons het item  retour, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 8 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het postadres voor retourzendingen  is:

Provincialeweg 137

9865AE Opende

穢 2015 - 2024 Vlinder Beauty & More | sitemap | rss